fbpx
15.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Κόμπι Μπράιαντ: Σαν σήμερα πέθανε

Στις 25/01/2020 , δηλαδή δύο χρόνια πριν, ένα μεγάλο αστέρι του μπάσκετ σβήνει στα 41 του χρόνια. Μαζί με αυτόν και η κόρη του Τζιάνα, η οποία ήταν μόλις 13 ετών αλλά και ακόμα 7 μέλη του πληρώματος του ιδιωτικού του αεροσκάφους το οποίο συνετρίβει.

Το MBA τίμησε και φέτος τον superstar ο οποίος είχε αποκτήσει τεράστια κέρδη από την καριέρα του στο μπάσκετ αλλά και από τις επιχειρηματικές του κινήσεις.

Η εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Bryant Stibel στην οποία ήταν συνιδρυτής   σήμερα διαθέτει περιουσιακά στοιχεία άνω των 2 δισεκατομμυρίων. 

Άλλη μια επιχειρηματική δραστηριότητα του ήταν η προώθηση του ενεργειακού ποτού Body Armor, καθώς και η ίδρυση μιας εταιρείας μέσων αθλητικής ενημέρωσης με την επωνυμία Granity Studios.

Επίσης είχε ιδρύσει την δική του αθλητική ακαδημία Mamba Academy.

Το 2003 υπεγράφη η πρώτη εμπορική συμφωνία μεταξύ του Κόμπι και της  ΝΙΚΕ. Μετά από αυτό ακολούθησαν πολλές άλλες συμφωνίες της  Mamba Academy με άλλες διάσημες καμπάνιες μεγάλων εταιριών.

Τον  Νοεμβρίου 2015 ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από το μπάσκετ στο τέλος της ίδιας σεζόν. Ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει ήταν  με μία επιστολή στο theplayerstribune.com όπου εξηγούσε τους λόγους της απόφασης του.

Πέντε χρόνια αργότερα ήρθε και το τέλος της ζωης του. 

Πολλά ήταν εκείνα τα δημοσιεύματα που συνέδεσαν τον θάνατο του Κόμπι με τους ιλλουμινάτι. Πολλά τυχαία ίσως γεγονότα αλλά και διάφορες παρατηρήσεις που συνδέονται με την αριθμολογία σε συνάρτηση με τις βαθμίδες της μασονίας παρουσιάσουν το Kόμπι στην κορυφή της πυραμίδας της μασονίας.

Ακόμα και σήμερα βέβαια κάποιοι συνωμοσιολόγοι συνδέουν τον ξαφνικό θάνατο του ακόμα και με την πανδημία καθώς συνδέουν την λέξη “Covid“ καθώς με την μετάφραση της λέξης στα εβραϊκά και μετά ξανά στα αγγλικά θα προκύπτει η λέξη “Κobe”!!!!

Επίσης άλλο ένα γεγονός που προκαλεί αίσθηση είναι ο τόπος που κηδεύτηκε ο αγαπητός μπασκετμπολίστας στο νεκροταφείο  Corona del Mar στην Καλιφόρνια.

 Όλα όμως αυτά παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα και θεωρήσεις που κανένας δεν γνωρίζει κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Καιρός

Athens
broken clouds
15.6 ° C
16.8 °
14.2 °
66 %
2.7kmh
75 %
Πε
16 °
Πα
17 °
Σα
18 °
Κυ
18 °
Δε
15 °

Ακολουθήστε Μας

1,481ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Πιο Δημοφιλή