fbpx
10.8 C
Athens
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Η τέλεια ληστεία (2017 – 2021)

Μια από τις καλύτερες σειρές του Netflix είναι η ισπανική σειρά La Casa De Papel η οποία αποτελείται από 41 επεισόδια που τα καθένα από αυτά κόβει την ανάσα.

Η σειρά περιγράφει όλες τις κινήσεις που πολύ σοφά έχει σχεδιάσει ο πρωταγωνιστής της σειράς Σέρτζιο ή αλλιώς “Professor” όπως είναι γνωστός στη συμμορία του με σκοπό να διαπράξει την τέλεια ληστεία.

Ο ίδιος είναι παιδί μιας οικογένειας ληστών, που με την ιδιαίτερη ευφυΐα που τον διακατέχει καταφέρνει να οργανώσει τη δική του ομάδα από ληστές με σκοπό να διαπράξει μια μεγάλη ληστεία στο Νομισματοκοπείο την Ισπανίας. Το όνειρό του πηγάζει από τη ζωή και το θάνατο του πατέρα του και είναι αυτοσκοπός για τον ίδιο. Για πολλά χρόνια σχεδιάζει όλες του τις κινήσεις και φροντίζει να είναι αόρατος στην κοινωνία που ζει για να μην μπορεί εύκολα να εντοπιστεί από τις αρχές.

Η συμμορία που δημιουργεί αποτελείται από μια ομάδα από “έμπειρους” ληστές που έχουν σαν ψευδώνυμα ονόματα πόλεων έτσι ώστε να κρατήσουν την ανωνυμία τους κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Ο πρωταγωνιστής έχει σκεφτεί τις περισσότερες λεπτομέρειες του σχεδίου αλλά και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Στην πραγματικότητα όμως πολλά από τα σχέδια του δεν πραγματοποιούνται καθώς ο ίδιος και τα μέλη της συμμορίας του παραβιάζουν τους κανόνες που ο ίδιος έχει επιβάλλει. Ο αυτοσχεδιασμός και η ανατροπές στα πρόσωπα και στις καταστάσεις κάνουν μεγαλύτερη την πρόκληση των ληστών για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον στόχο τους.

Πολλά ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα συμβαίνουν και το μόνο που δεν αλλάζει είναι η φιλοσοφία των ηρώων και θέληση τους να νιώσουν ελεύθεροι μέσα από τις πράξεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Καιρός

Athens
broken clouds
10.8 ° C
12 °
8.6 °
83 %
0.5kmh
75 %
Πε
14 °
Πα
17 °
Σα
18 °
Κυ
18 °
Δε
16 °

Ακολουθήστε Μας

1,481ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Πιο Δημοφιλή