fbpx
19.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο αγροτικός κόσμος της χώρας ένα καζάνι που βράζει

Το μεγάλο κόστος της παραγωγής και η ψαλίδα του πληθωρισμού που όλο και μεγαλώνει είναι η αιτία που οι αγρότες της χώρας είναι σε απόγνωση.

Ο τριτογενής τομέας της παραγωγής στην χώρα μας πάει από το κακό στο χειρότερο και πλέον δεν μπορούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Την τελευταία εβδομάδα είναι οργανωμένοι σε περισσότερα από 13 σημεία της χώρας αγροτών με αιτήματα στήριξης  καθώς ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

Χθες μάλιστα έγινε μια προσπάθεια για  μπλόκο στην εθνική οδό από τους αγρότες όπου για να τους αντιμετωπίσουν κλήθηκαν τα ΜΑΤ. Οι αγρότες της χώρα προσπαθούν και έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια συντονισμένη προσπάθεια έτσι ώστε να ξεκινήσουν συζητήσεις και να γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους. 

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν νέες διαμαρτυρίες και οργανωμένες συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα. 

Ο τριτογενής τομέας παραγωγής που για πολλά χρόνια αποτελούσε την βάση της Ελληνικής Οικονομίας έχει δεχτεί πολλά πυρά. Είναι πραγματικά κρίμα που οι τιμές των ελληνικών προϊόντων να έχουν τουλάχιστον διπλασιαστεί και η μόνη οικονομικότερη λύση είναι τα εισαγόμενα.

Το πλήγμα αυτό είναι ανεπανόρθωτο και θα πρέπει η κυβέρνηση να δώσει την προσοχή που χρειάζεται για τον κλάδο της αγροτική και κτηνοτροφικής παραγωγής που μπορεί να λειτουργήσει και να δώσει πνοή στους πολίτες και στην οικονομία ανά πάσα στιγμή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Καιρός

Athens
scattered clouds
19.7 ° C
20.9 °
17.5 °
66 %
6.2kmh
40 %
Τρ
18 °
Τε
21 °
Πε
24 °
Πα
25 °
Σα
20 °

Ακολουθήστε Μας

1,481ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Μεγάλη Δευτέρα

Πιο Δημοφιλή