fbpx
17.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Εγγονός δολοφόνησε τη γιαγιά του

Ένα πολύ θλιβερό γεγονός συνέβη στο Χρυσοχώρι Καβάλας όπου ένας 23χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη γιαγιά του. Σύμφωνα με τον πατέρα του, o κυριότερος λόγος της δολοφονίας ήταν οικονομικός καθώς η γιαγιά δεν έδωσε στον εγγονό τα χρήματα που της ζήτησε. 

Είναι γνωστό ότι ο νεαρός έχει ψυχιατρικά προβλήματα, και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν για αυτόν το λόγο. Εκτός από τον 23χρονο και ο πατέρας του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Η αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου ήταν ενήμερες για τις συνθήκες διαβίωσης της ηλικιωμένης. Παρόλα αυτά εδώ και πολλά χρόνια δεν έγινε καμία κίνηση έτσι ώστε να απομακρυνθεί η 83χρονη από τον γιο και τον εγγονό της με αποτέλεσμα τελικά να χάσει της ζωή της με αυτόν τον τρόπο.

Ο 23χρονος με απόλυτη ψυχραιμία μετά το φονικό κάλεσε το γραφείο τελετών για να ενημερώσει ότι η γιαγιά του έπεσε και χτύπησε και έτσι έχασε τη ζωή της.

Ο υπεύθυνος του γραφείου ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες. Όταν έφτασαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας τη βρήκαν αιμόφυρτη και χτυπημένη. Κλήθηκε ιατροδικαστής όπου επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε και η αστυνομία συνέλαβε τον εγγονό της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Καιρός

Athens
broken clouds
17.6 ° C
18.7 °
15.9 °
76 %
4.6kmh
57 %
Τε
22 °
Πε
23 °
Πα
25 °
Σα
20 °
Κυ
22 °

Ακολουθήστε Μας

1,481ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Μεγάλη Δευτέρα

Πιο Δημοφιλή