fbpx
16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έκρυβαν τα οστά του 7χρονου δολοφονημένου

Χθες το πρωί η αστυνομία βρήκε μέσα σε μια εργαλειοθήκη τα κόκαλα του μικρού Ανδρέα ο οποίος δολοφονήθηκε σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη το 2017.

Η 29χρονη μητέρα του παιδιού και ο 33χρονος Πολωνός πρώην σύντροφος της συνελήφθησαν από την αστυνομία. Και οι δυο τους ήταν απόλυτα ψύχραιμοι και ομολόγησαν το έγκλημα τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύντροφος της μητέρας του παιδιού άφησε το παιδί νηστικό και του έδεσε το στόμα με μονωτική ταινία. Ο θάνατος πρέπει να προήλθε από ασφυξία. Απ’ ότι φαίνεται η μητέρα του παιδιού αδιαφόρησε για το γεγονός και δε νοιάστηκε για να βοηθήσει το παιδί της με αποτέλεσμα μια ώρα αργότερα να διαπιστώσουν ότι το παιδί ήταν νεκρό.

Το ζευγάρι έθαψε το αγόρι σε αυτοσχέδιο τάφο στο δώμα του σπιτιού που διέμεναν και όταν ο ιδιοκτήτης τους έκανε έξωση ο σύντροφος της μητέρας του παιδιού τοποθέτησε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη, την οποία πήρε μαζί του και την έκρυψε στο νέο σπίτι.

Η μητέρα του παιδιού είχε δηλώσει την εξαφάνιση. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το παιδί εξαφανίστηκε από τότε που το πήρε από τη χώρα ο βιολογικός του πατέρας που κατάγεται και εκείνος από την Πολωνία.

Με την παρουσία Δικαστικού Λειτουργού διενεργήθηκε έρευνα σήμερα το πρωί στο σπίτι του Πολωνού. Εκτός από το μακάβριο εύρημα οι αρχές εντόπισαν και μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Καιρός

Athens
clear sky
16.9 ° C
17.4 °
14.5 °
56 %
4.5kmh
0 %
Πα
20 °
Σα
23 °
Κυ
23 °
Δε
23 °
Τρ
18 °

Ακολουθήστε Μας

1,481ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Πιο Δημοφιλή