fbpx
15.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιατροδικαστική έρευνα για τους θανάτους τριών παιδιών μιας οικογένειας στη Πάτρα

Σάλος έχει προκληθεί σε όλη την Ελλάδα με το περιστατικό των θανάτων και των τριών παιδιών μια οικογένειας στην Πάτρα.

Το 2019 η Μαλένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε και την τελευταία της πνοή. Η Μαλένα ήταν μόλις 4 ετών. Το 2021 έφυγε από τη ζωή το δεύτερο παιδί της οικογένειας που ήταν μόλις 6 μηνών. Η μικρή έχασε τη ζωή της ενώ βρισκόταν στα σπίτι. Το 2022 και ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο πέθανε και η τελευταία εν ζωή κόρη του ζευγαριού, η 9 χρονών Τζωρτζίνα.

Η περιπέτεια για τη μικρή Τζωρτζίνα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2021 όπου παρουσίασε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας, που είχε σαν συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις και να θεωρηθεί νεκρή από ανακοπή καρδιάς. Όμως λίγα λεπτά αργότερα επανήλθε, με συνέπεια το κορίτσι να μείνει εν ζωή έχοντας μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Κάποια γενετική ανωμαλία δε θα μπορούσε να είναι η αιτία των θανάτων των κοριτσιών από τη στιγμή που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε διαφορετική ηλικία. Το κοινό χαρακτηριστικό και στα τρία περιστατικά είναι ότι πρόκειται για αιφνίδιους θανάτους.

Έχει ξεκινήσει ιατροδικαστική έρευνα έτσι ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια των θανάτων και να δοθούν απαντήσεις σε όλα όσα έχουν μείνει αναπάντητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Καιρός

Athens
clear sky
15.5 ° C
16.8 °
13.7 °
61 %
1.8kmh
8 %
Πα
20 °
Σα
18 °
Κυ
21 °
Δε
22 °
Τρ
21 °

Ακολουθήστε Μας

1,481ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Πιο Δημοφιλή