fbpx
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σύλληψη όλων των βαρυποινιτών που είχαν διαφύγει από Χανιά

Όλα ξεκίνησαν την νύχτα της Κυριακής όπου πέντε βαρυποινίτες που είχαν μεταφερθεί από την Αθήνα στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων με σκοπό την μεταφορά τους στην φυλακή της Αγιάς Χανίων κατάφεραν να δραπετεύσουν.

Ο αστυνόμος της πρωινής βάρδιας κατάλαβε τι είχε συμβεί και αμέσως σήμανε συναγερμός σε ολόκληρη την Κρήτη για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

Οι τρεις από τους δραπέτες εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης του Ηρακλείου όπου και πραγματοποιήθηκε η σύλληψη τους. Οι αρχές είχαν ακολουθήσει τα ίχνη τους και έτσι γνωρίζοντας την πορεία που ακολούθησαν και μπόρεσαν με ευκολία να τους εντοπίσουν.

Οι άλλοι δύο από τους δραπέτες εντοπίστηκαν σήμερα στην περιοχή της Χαλέπας Χανίων όπου και πραγματοποιήθηκε η σύλληψη τους. Οι αρχές γνώριζαν ότι ήταν στην περιοχή σύμφωνα με το υλικό και της πληροφορίες που είχαν όμως και οι ίδιοι οι δραπέτες φρόντισαν να δώσουν το στίγμα τους καθώς λόγω έλλειψης φαγητού και και λόγο του κρύου αναγκάστηκαν να μπουν σε σπίτια και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Καιρός

Athens
scattered clouds
20.7 ° C
21.7 °
19.5 °
47 %
4.6kmh
27 %
Πα
19 °
Σα
23 °
Κυ
24 °
Δε
23 °
Τρ
20 °

Ακολουθήστε Μας

1,481ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Πιο Δημοφιλή