fbpx
13.9 C
Athens
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Έγκλημα στην Ανδραβίδα

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχει μπει ένας γείτονας του άτυχου ζευγαριού και συγχρόνως ιδιοκτήτης το σπιτιού που έμεναν. Ο 57χρονος Έλληνας δεν έχει εντοπιστεί από την ώρα του φονικού ούτε από την αστυνομία αλλά ούτε και από την οικογένεια του. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχουν προκύψει αυτός είναι ο βασικός ύποπτος για τις τέσσερις δολοφονίες, του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους.

Το ζευγάρι απ ότι φαίνεται είχε οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στην ιδιοκτήτη καθώς εδώ και λίγους μήνες δεν είχε καταβάλει το συμφωνηθέν ποσό του ενοικίου.

Στο σπίτι του υπόπτου βρέθηκαν όπλα και αναμένεται η βαλλιστική εξέταση έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν αυτά έχουν σχέση με το τετραπλό φονικό.

Ωστόσο, τραγική φιγούρα αποτελεί το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας καθώς επιστρέφοντας στο σπίτι του ήταν εκείνο που ήρθε πρώτο αντιμέτωπο με τα άψυχα σώματα της οικογένειας του.

Στην αρχή υπήρχαν πληροφορίες ότι ο πατέρας της οικογένειας ήταν αυτός που σκότωσε την γυναίκα και τα παιδία του και στην συνέχεια αυτοκτόνισε όμως σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πρόκειται τελικά για τετραπλή δολοφονία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Καιρός

Athens
scattered clouds
13.9 ° C
14.7 °
12 °
69 %
1kmh
40 %
Πε
14 °
Πα
17 °
Σα
18 °
Κυ
18 °
Δε
15 °

Ακολουθήστε Μας

1,481ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Πιο Δημοφιλή