fbpx
15.7 C
Athens
Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ανασκόπηση εβδομάδας 7 – 13 Φεβρουαρίου

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τις ανακρίσεις των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία καταζητεί και άλλα άτομα και αναμένονται νέες συλλήψεις.

Σε όλη την Ελλάδα γίνονται διαμαρτυρίες από τους αγρότες οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν με τις συνθήκες που έχουν επιβληθεί από το κράτος.

Νέο σκάνδαλο ξεσπά μετά από τη δημοσιοποίηση υλικού στο διαδίκτυο στο οποίο εκτίθεται ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης αλλά και όλο το κόμμα της ΝΔ για εξαγορά ψήφων μέσω ειδικών αποζημιώσεων για τις πυρκαγιές του 2007. Ο πρωθυπουργός αντέδρασε άμεσα κάνοντας δεκτή την παραίτηση του υπουργού του. Την θέση του αναλαμβάνει ο Γεώργιος Γεωργαντάς.

Μετά από επαναληπτικές εξετάσεις δικαιώνεται η άτυχη Γεωργία που είχε κάνει καταγγελία στους βιαστές της και την πρώτα φορά οι εξετάσεις της είχαν βγει καθαρές. Οι έρευνες για την υπόθεση αυτή συνεχίζονται.

Από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων δραπετεύουν πέντε άτομα τα οποία συνελήφθησαν τις επόμενες μέρες από μεγάλη επιχείρηση συντονισμού της αστυνομίας σε όλη την Κρήτη.

Η δίκη για το γηροκομείο της Αγίας Σκέπης στα Χανιά ξεκίνησε και 7 άτομα συλλαμβάνονται. Στη δικογραφία αναφέρονται και άλλα άτομα. Η έρευνα συνεχίζεται και αναμένεται η απολογία των συλληφθέντων. Στο εν λόγω γηροκομείο απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει καμία φροντίδα προς τους ηλικιωμένους και οι εργαζόμενοι δρούσαν με αυτοσκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος που είχαν από τις πράξεις τους.

Σάλο έχει προκαλέσει μια υπόθεση στην Πάτρα όπου ένα νεαρό ζευγάρι έχει χάσει και τα τρία του παιδιά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχει ξεκινήσει ιατροδικαστική έρευνα σχετικά με το συμβάν. Και τα τρία ανήλικα τέκνα έφυγαν από τη ζωή με αιφνίδιο θάνατο.

Η δίκη Λιγνάδη διακόπτεται για 25 Φεβρουαρίου. Επίσης, παίρνει αναβολή για τον Απρίλιο η δίκη για την υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου του ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γεωργίου Γιαννόπουλου.

Εκτός από τις δολοφονίες, τους αιφνίδιους θανάτους και τους θάνατός εξαιτίας της πανδημίας που είναι στο προσκήνιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, η εβδομάδα κλείνει με την εξιχνίαση μια δολοφονίας ενός 7χρονου αγοριού από τη μητέρα του και τον πρώην σύντροφό της. Οι αρχές εντόπισαν τα οστά του μικρού κρυμμένα μέσα σε μια εργαλειοθήκη στο σπίτι του δεύτερου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Καιρός

Athens
overcast clouds
15.7 ° C
16.5 °
13.8 °
72 %
3.1kmh
88 %
Κυ
20 °
Δε
21 °
Τρ
23 °
Τε
24 °
Πε
16 °

Ακολουθήστε Μας

1,481ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Πιο Δημοφιλή