fbpx
19.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γεώργιος Γεωργαντάς: Νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Με την παραίτηση του υπουργού Aγροτικής Ανάπτυξης ξεκίνησε η εβδομάδα καθώς ανέβηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο με μια κλειστή σύσκεψη για τους αγρότες που έγινε στην Σπάρτη. Στο βίντεο εμφανίζονται τα πρόσωπα που έλαβαν μέρος στην συζήτηση, με τον Πέτρο Δούκα να περιγράφει τον τρόπο που κατάφερε να πάρει ψήφους και να ανατρέψει τα εκλογικό αποτέλεσμα μοιράζοντας χρήματα  μετά από τις φονικές πυρκαγιές το 2007 στην περιοχή .

Ο Σπήλιος Λιβανός, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης φαίνεται να τον εγκωμιάζει για τις πράξεις αν και ο ίδιος θεώρησε ότι η απάντηση του ήταν ειρωνική απέναντι στα όσα ειπώθηκαν. 

Αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο πρωθυπουργούς για το συμβάν επικοινώνησε με τον υπουργό του ο οποίος δέχθηκε ότι έπρεπε να έχει αντιμετωπίσει διαφορετικά στο ζήτημα αυτό και ο ίδιος υπέβαλε στην διάθεση του πρωθυπουργού την παραίτησή του.

Ο αντικαταστάτης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ο Γεώργιος Γεωργαντάς ο οποίος από το 2019 είναι υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και είναι βουλευτής του Κιλκίς. Έχει τελειώσει την Νομική και ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου από το 1992.

Τέλος ο Πέτρος Δούκας, μετά το συμβάν, διαγράφηκε από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Καιρός

Athens
scattered clouds
19.7 ° C
20.9 °
17.5 °
66 %
6.2kmh
40 %
Τρ
18 °
Τε
21 °
Πε
24 °
Πα
25 °
Σα
20 °

Ακολουθήστε Μας

1,481ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Μεγάλη Δευτέρα

Πιο Δημοφιλή