fbpx
15.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

CΕRN – Επιταχυντής Αδρονίων

Από τις 5 Ιουλίου ξεκίνησε επίσημα η επαναλειτουργία του επιταχυντή αδρονίων μετά από διαδικασίες συντήρησης που γινόταν για τρία χρόνια. Ο επιταχυντής αναμένεται να λειτουργήσει χωρίς διακοπή για περίπου τέσσερα χρόνια.

Νέες σημαντικές ανακαλύψεις ενδέχεται να έρθουν στο φως από τους φυσικούς που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το πείραμα. 

Η κατασκευή του επιταχυντή ολοκληρώθηκε το 2008 σε υπόγειες εγκαταστάσεις σε μια περιοχή ανάμεσα στην Γαλλία και την Ελβετία.

Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικά με αυτά τα πειράματα; 

Οτιδήποτε φυσικά ότι έχει να κάνει με αγνωστα δεδομένα συνδέεται άμεσα και με νέες θεωρίες συνωμοσίας και καταστροφής του κόσμου. Έτσι κι εδώ, πολλές θεωρίες ακούγονται σχετικά με τα πειράματα που γίνονται στο CERN.

Το 2010 ξεκίνησαν τα πειράματα σωματιδίων στο CERN με σκοπό τη δημιουργία μια μικρης κλιμακας μαύρης τρύπας. Αυτό ήταν η αφορμή για να δημιουργηθούν φόβοι ότι αυτό θα ηταν η αρχή για το τέλος του κόσμου.

Τα αποτελέσματα των πειραμάτων έφεραν στο φως μια σημαντική ανακάλυψη σχετικά με το σωματίδιο του Θεού.

To 2016 ήρθε στο φώς μια θεωρία όπου παρουσίασε τον κόσμο μας να ζει σε μια παράλληλη πραγματικότητα στην οποία έχει εγκλωβιστεί εξαιτίας των πειραμάτων του CERN. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία αυτός είναι και ο λόγος που ο πλανήτης μας βιώνει παράξενες καταστάσεις που δεν θα τις βίωνε υπο φυσιολογικές συνθήκες.

Ο σκοπός των νέων πειραμάτων που μόλις ξεκίνησαν είναι οι επιστήμονες να ακολουθήσουν μια προσέγγιση μέσο σύγκρουσης σωματιδίων με σκοπό να φτάσουν σε ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή του φωτός. Στην συνέχεια στοχεύουν στην ανάλυση  των δεδομένων για να βρουν απαντησεις σε πολλά ερωτήματα που σχετίζονται με το χρόνο και με διάφορα μυστήρια για την δημιουργία του κόσμου που δεν έχουν απαντηθεί. Βέβαια ο φόβος της δημιουργίας μιας μαύρης τρύπας ή περισσοτέρων αλλά και η δημιουργία παράξενης ύλης μέσω των πειραμάτων είναι υπαρκτά προβλήματα.

Οι θεωρίες και οι ανησυχίες του κόσμου ξεκίνησαν ξανά με την έναρξη του επιταχυντη. Η  επικρατέστερη από αυτές τις θεωρίες ειναι εκείνη που αναφέρει την δημιουργία μιας πύλης ή περισσότερων μεταξυ του κόσμου μας και άλλων κόσμων που μπορεί να μας φέρουν σε κίνδυνο. Τα φαινόμενα αυτά μπορεί να συνδέονται και με διάφορες ευθυγραμμίσεις αστέρων που επισης έχουν παρατηρηθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί συνδέουν τα πειράματα αυτά με στρατιωτικές επιχειρήσεις αλλά και σατανιστικές τελετες. 

Τι είναι όμως αλήθεια και τι είναι ψέματα από όλες αυτές τις θεωρίες κανένας δεν μπορεί να ξέρει. Η πρόοδος των πειραμάτων και οι εξελίξεις στον πλανήτη μας θα δείξουν αν όλα αυτά έχουν νόημα ή αν αποτελούν ανησυχίες των ανθρώπων ως προς το άγνωστο. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Καιρός

Athens
clear sky
15.6 ° C
16.8 °
13.6 °
70 %
3.6kmh
1 %
Τρ
21 °
Τε
21 °
Πε
24 °
Πα
24 °
Σα
23 °

Ακολουθήστε Μας

1,481ΥποστηρικτέςΚάντε Like
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Μεγάλη Δευτέρα

Πιο Δημοφιλή